Artiesten Tropicalia


Tropicalia is aankomende zaterdag al! Dat betekent een fantastische avond gevuld met veel hele toffe artiesten. Tropicalia kent 4 areas: Salsa, Bachata, Kizomba en Urban. Bij deze een paar artiesten uitgelicht per area, voor een compleet overzicht ga naar: http://bit.ly/2vhy8es

Bachata Area: Extazz

Extazz speelt altijd goed in op de vraag van feestgangers. Wat is er ook beter dan een muzikale extase, waarbij alle feestgangers zich in een geweldige en uitstekende stemming bevinden? Deze muzikale extase is juist waar Extazz naar streeft. Door een juiste dosering en presentatie van verschillende muziekstijlen zoals de salsa, merengue, bachata, zouk en overige tropische ritmes, zal de unieke stijl van Extazz van elk evenement een feest maken!

Kizomba Area: Jo Marques
Jo MarQues is een Angolese DJ opgegroeid in een muzikale familie, waar onder andere een aantal DJ’s zijn. In 2013 begon hij in Nederland te draaien op Kizomba feesten. Jo MarQues werd geboekt door Angelo Valks (ook wel Dj Latin Sense), maar na zeer positieve reacties werd hij voor nog veel meer Kizomba feesten en evenementen in NL en internationaal geboekt.
Als hij ergens gaat draaien probeert hij altijd een  sfeer te creëren waarin iedereen zich kan uitleven, op de nieuwste, hotste  en de beste kizomba beats!

Salsa Area: Dj Louis
Louis is begonnen met draaien op feestjes van familie, vrienden en collega’s. Via het draaien heeft Louis mambo muziek ondekt, hij was hier zelfs zo enthousiast over dat hij zich begon te specialiseren in deze stijl. Inmiddels heeft Louis al op erg veel mambo feesten gedraaid en is hij op sommige van deze feesten zelfs resident DJ. Ook heeft hij al eens gedraaid in Keulen en op verschillende feesten in België. Louis heeft al met verschillende bekende DJ’s gedraaid en organiseert ook zelf feesten. O.a.een exclusief mambo feest in Den Bosch.

Urban Area: Myron&Darkflex
TMF staat voor ‘Team Myron & Flex’ en bestaat uit DJ Myron en MC Darkflex. Entertainment is waar het om draait bij dit duo en dit stralen ze ook uit tijdens optredens. Dj Myron zit al meer dan 25 jaar in de muziek/DJ wereld. Myron is een allround DJ, maar hij heeft nu zijn focus gelegd op de Urban/Dancehall scene. Myron is internationaal bekend en is dan ook in veel landen geweest en heeft opgetreden op veel grote festivals zoals: Groove Garden Festival, Nederland / Mojitos & Bites, Curacao. MC Darkflex onderscheid zichzelf van andere MC’s, hij is namelijk geen typische MC. Dit komt door de combinatie van zijn achtergrond in de danswereld en zijn persoonlijkheid die veel entertainment biedt. Als danser heeft Darkflex gedanst met grote namen uit de urban scene zoals Missy Elliot en Busta Rhymes. Als MC is hij ook al op erg veel plekken geweest.