Laatste info en routebeschrijving


Wij kunnen niet wachten om vrijdag de workshop te volgen, cocktails te drinken en het allerbelangrijkst: te dansen! Maar voordat we beginnen, hebben we nog wat laatste info voor jullie.

Parkeertip! Vul als adres in op je navigatie:
Markt 43, Geertruidenberg

Hier heb je voldoende parkeerplaatsen. Naast Markt 43 kun je onder het gebouw door naar Fort st. Gertrudis lopen.

Kom lekker swingen tijdens de workshop van Bachata Romantica en waag daarna zeker nog een dansje in de Kizomba area! Of misschien wil je liever even Salsa dansen? Check de timetable voor alle tijden!

TICKETS
Er zijn nog voldoende tickets verkrijgbaar aan de deur. Wil je niet in de rij staan? Bestel dan hier http://www.tropicaliaevents.nl/tickets/ je kaartje.

LOCATIE:
De locatie voor Tropicalia is het imposante Fort St. Gertrudis. Het fort is een monumentaal pand met een indrukwekkend en veelzijdig interieur. Van een prachtige patio, tot een super strakke 100% witte loungeclub. En van robuuste koloniale meubels tot spectaculaire kroonluchters! Fort St. Gertrudis is de perfecte plek voor een feest als Tropicalia!

ROUTEBESHCRIJVING:
Onze locatie Fort st. Gertrudis in Geertruidenberg is vanuit alle hoeken van het land makkelijk bereikbaar. Check hier (link) de routebeschrijving en onze parkeertips!

Vul als adres in op je navigatie:
Markt 43, Geertruidenberg

Hier heb je voldoende parkeerplaatsen. Naast Markt 43 kun je onder het gebouw door naar Fort st. Gertrudis lopen.

Haven 54
4931 AH Geertruidenberg
Tel: 0614197704

Let op: Sommige navigatiesystemen bieden ook de optie Raamsdonksveer aan.