One more day until Tropicalia!


Nog maar één dag tot dat Tropicalia begint! Wij kunnen niet wachten om de workshop te volgen, cocktails te drinken en het allerbelangrijkst: te dansen! Voordat we morgen helemaal op kunnen gaan in de Latin sfeer tijdens Tropicalia hebben we nog wat laatste info voor jullie.

WORKSHOP:
Deze editie van Tropicalia staat er een workshop van Bachata Passion gepland! Bachata Passion is een Dance Company uit Den Haag met erg veel passie voor Bachata. Ze bieden workshops, bootcamps, wekelijkse lessen, shows en entertainment rondom Bachata aan! De belangrijkste boodschap die Bachata Passion heeft is dat Bachata veel meer is dan gewoon 1,2,3 TAP. Wil jij de hele avond schitteren in de Bachata Area? Zorg dan dat je deze workshop niet mist! De workshop begint om 21:30 en duurt 60 minuten. See you there!

TIMETABLE:
Kom lekker swingen met de live band Extazz, en waag daarna zeker nog een dansje in de Kizomba area als Dj Jo Marques draait! Of misschien wil je liever even Salsa dansen bij Dj Louis? Bij welke artiesten ben jij te vinden tijdens Tropicalia?
Link naar volledige timetable: http://www.tropicaliaevents.nl/timetable-tropicalia/.

LOCATIE:
De venue voor Tropicalia is de imposante locatie Fort St. Gertrudis. Het fort is een monumentaal pand met een indrukwekkend en veelzijdig interieur. Van een prachtige patio, tot een super strakke 100% witte loungeclub. En van robuuste koloniale meubels tot spectaculaire kroonluchters! Fort St. Gertrudis is de perfecte plek voor een feest als Tropicalia!

ROUTEBESHCRIJVING:

Let op: Sommige navigatiesystemen bieden ook de optie Raamsdonksveer aan.
Haven 54
4931 AH Geertruidenberg
Tel: 0614197704
De complete routebeschrijving kun je vinden via: http://bit.ly/2vEOZsj

And don’t forget to put on your dancing shoes! 😉